CSRD nieuwe richtlijn

Awards for Best Belgian Sustainability Reports: stel je kandidaat

Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren reikt voor de 2Oste keer Awards uit aan organisaties die het afgelopen jaar een kwaliteitsvol, innovatief duurzaamheidsverslag publiceerden en daarbij een focus legden op de SDG's.

Kandidatuur indienen

Je kandidaat stellen kan tot en met vrijdag 18 september 2020. Dat doe je door het online deelnameformulier in te vullen en je rapport toe te voegen. De inschrijvingsvoorwaarden vind je in de Code of Participation en de selectiecriteria.

Nieuwe categorieën

De winnaars van de Awards 2020 kennen we op dinsdag 26 januari 2021 na een live stemming door het publiek en een beoordeling door de deskundigenjury.

Naast het “beste eerste duurzaamheidsverslag” zal de jury dit jaar ook winnaars selecteren in drie andere 'overkoepelende' categorieën:

  • “Best Pioneering SDG 2030 Agenda”
  • “Best Stakeholder Inclusiveness and Engagement”
  • “Best creativity & originality”.

In totaal gaan minstens zeven organisaties met een Award naar huis.

Goede praktijken

De Awards zijn ook een gelegenheid om goede praktijken uit te wisselen. Dat gebeurt voorafgaand aan de uitreiking tijdens een aantal workshops over actuele thema’s.

De uitreikingsavond is tot slot ook een unieke gelegenheid tot netwerken door de aanwezigheid van meer dan 250 CEO’s, CFO’s, MVO-managers en communicatieverantwoordelijken van kmo’s, grote organisaties, ngo’s, federaties, FOD's, scholen,...

Plaats van het gebeuren is het KBC-hoofdkantoor in Brussel aan de Havenlaan.