Boost je leercultuur

#Boost je leercultuur

Europa WSE kondigt een ambitieuze campagne aan om de leercultuur binnen bedrijven en organisaties te versterken. Met als doel de motivatie voor leren te vergroten en een inspirerende omgeving te creëren, nodigt Europa WSE organisaties uit om deel te nemen aan een speciaal begeleid traject.

De oproep is gericht op organisaties die hun leercultuur willen versterken. We begrijpen dat dit een uitdagend proces kan zijn voor organisaties. Daarom willen we hen ondersteunen door hen in contact te brengen met ervaren experts die hen kunnen begeleiden bij elke stap van het proces. Deze deskundigen zullen samen met de deelnemende organisaties het huidige leerklimaat analyseren en optimaliseren. Het doel is om leertrajecten te verbeteren en een omgeving te creëren die medewerkers stimuleert om te blijven leren en groeien. We houden het behapbaar door te starten met één team of één afdeling binnen de organisatie. We stimuleren de organisatie om na afloop van de begeleiding zelf aan de slag te gaan met het leerklimaat van de hele organisatie.

We roepen alle kleine en middelgrote organisaties op om deel te nemen aan dit initiatief en samen met ons te werken aan een inspirerende leercultuur. Door samen te investeren in leren en ontwikkeling, kunnen we niet alleen de individuele groei van medewerkers bevorderen, maar ook de veerkracht en concurrentiekracht van onze organisaties versterken. Ben je geïnteresseerd in deelname aan het traject? Je vindt alle informatie op onze website. Er is een aanmeldformulier waar je je kan opgeven om deel te nemen. Deelname aan dit traject is gratis voor de organisaties en wordt gefinancierd met Europese middelen.