The Link Antwerpen

Slimmer en duurzamer woon-werkverkeer in samenwerking met het stadsbestuur

VF Corporation, waartoe ook Kipling® behoort, opent een nieuw, duurzaam kantoor met showrooms in THE LINK te Antwerpen.

Vanuit Bornem worden de Belgische activiteiten van zowel Kipling® als Eastpak®, Lee® en Wrangler®  ondergebracht in dit nieuwe pand. Kipling, in oorsprong van Antwerpen, keert na 32 jaar terug naar haar bakermat.

Nieuwe kantoren in THE LINK

Deze verhuis is een strategische keuze. De nieuwe kantoorruimte en showrooms in THE LINK zullen de groei van de VF-merken ondersteunen door de merken-, verkoop- en marketingteams op de juiste locatie te vestigen; dichter bij de klant en voorzien van topfaciliteiten. De nieuwe locatie is door zijn centrale ligging makkelijk bereikbaar voor businesspartners, klanten en medewerkers die internationaal reizen voor het werk. Het nieuwe kantoor ligt naast een internationale treinverbinding en in de nabijheid van de luchthavens van Antwerpen en Brussel.

Duurzaam woon-werkverkeer samen uitgewerkt met stad Antwerpen

De verhuis van ongeveer 300 medewerkers naar THE LINK gaat ook gepaard met slimmer en duurzamer woon-werkverkeer. VF heeft nauw samengewerkt met Slim naar Antwerpen om met elke medewerker een gepersonaliseerd mobiliteitsplan op te stellen. Op een duurzame manier naar kantoor komen is de boodschap.

“Bij VF is onze corporate purpose ‘we power movements of sustainable and active lifestyles for the betterment of people and our planet’ een leidraad voor al onze bedrijfsbeslissingen. We zijn dan ook blij dat we dit tot leven kunnen laten komen met de verhuis naar het nieuwe kantoor”, meldt Martino Scabbia Guerrini, Group President, VF, Europe, Middle East, Africa (EMEA).

Dit nieuwsbericht verscheen voorheen op Ondernemen in Antwerpen.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
31 mei 2019
Terug naar boven
Terug naar boven