Schrijf je in voor de Fair ICT Awards 2021

Fair ICT Award 2021

Vlaamse bedrijven, non-profitorganisaties, (onderwijs)instellingen en lokale besturen die duurzaamheid belangrijk vinden bij de aankoop en het beheer van hun ICT-apparatuur kunnen zich tot 17 oktober 2021 inschrijven voor de Fair ICT Awards.

ICT-apparatuur heeft een behoorlijke ecologische voetafdruk door de ontginning van grondstoffen, de fabricage en de fenomenale hoeveelheden afval die zij veroorzaakt door haar korte levensduur.

Spring jij al duurzaam om met ICT in aankoop of beheer? Daar mag je voor beloond worden! Deel jouw case met de rest van de wereld en win de Fair ICT Awards.

> Schrijf je in!

Omdat de afvalberg met e-waste alsmaar groeit, gaan CATAPA, Bond Beter Leefmilieu, Ondernemers voor Ondernemers en Vlaanderen Circulair voor een verduurzaming van het ICT-aankoop- en verwerkingsbeleid in Vlaanderen. Met de Fair ICT Awards zetten ze jouw sociaal en ecologisch verantwoord ICT-beleid in de kijker.

De winnaars en genomineerden krijgen ruimschoots visibiliteit. Bovendien kunnen ze met de titel 'Winnaar Fair ICT Awards 2021' pronken en genieten van publiciteit binnen Fair ICT Flanders.

Zet deze data in je agenda!

  • 17/10/2021 - deadline inschrijvingen
  • 31/10/2021 - bekendmaking genomineerden
  • 02/12/2021 - prijsuitreiking met winnaars

Lees hier het reglement. Maak kennis met de winnaar van vorig jaar.

De Fair ICT Awards zijn een initiatief van Fair ICT Flanders en Vlaanderen Circulair.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
15 juni 2021
Terug naar boven
Terug naar boven