Fair ICT Awards

Fair ICT Award campagnebeeld

Vlaamse bedrijven, non-profit organisaties, (onderwijs)instellingen en lokale besturen die inzetten op de duurzame aankoop of het duurzame beheer van ICT-apparatuur kunnen zich tot 14 november 2020 inschrijven voor de Fair ICT Awards.

Integreert jouw organisatie circulaire criteria of mensenrechtenclausules binnen de bestekken voor ICT hardware? Werken jullie op refurbished laptops? Of verleng je bijvoorbeeld de gebruiksduur van je hardware door de apparaten te delen of intern te verhuren?

Schrijf je dan in voor de Fair ICT Awards 2020 die goede praktijkvoorbeelden in Vlaanderen in de kijker wil zetten. Lees vóór je deelname zeker het reglement na.

De Fair ICT Awards worden georganiseerd door Fair ICT Flanders en Vlaanderen Circulair.

Prijsuitreiking

De winnaars krijgen op 15 december 2020 een welverdiende trofee en media-aandacht van de Fair ICT Awards. Bovendien kunnen ze met trots het label ‘Winnaar Fair ICT Awards 2020’ op hun website plaatsen en genieten van verschillende mogelijkheden tot publiciteit binnen Fair ICT Flanders.

Voor je agenda

  • 14/11/2020 – deadline inschrijvingen
  • 30/11/2020 – bekendmaking genomineerden
  • 15/12/2020 – prijsuitreiking met winnaar
Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
27 juni 2020
Terug naar boven
Terug naar boven