Sociaal restaurant wint Gault & Millau Catering Award 2015
Sense sleepte de Gault & Millau Catering Award 2015 voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de wacht.
De koepel van horeca-initiatieven won de prijs met het restaurant van Den Bell, het administratief centrum van de Stad Antwerpen. Het is de eerste keer dat Gault & Millau de Catering Awards uitreikt.
De Gault & Millau Catering Awards bekroont inspirerende cateringbedrijven die zich op een welbepaald thema hebben onderscheiden. Op zondag 15 november 2015 reikten ze de13 eerste awards uit wel op het vlak van klantenrelatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezonde voeding, innovatie & originaliteit en hygiëne.
Sense coördineert verschillende buurtrestaurants, (bedrijfs)restaurants en verzorgt de catering van hotels, seminaries en events. Ze geven zinvolle arbeid aan mensen met weinig kansen, zodat zij weer deel uitmaken van de maatschappij en van een sociaal netwerk.
Met hun buurtrestaurants brengt Sense mensen samen die anders vaak alleen thuis de dag doorbrengen. Met lekker eten in de bedrijfsrestaurant willen ze voor een beter welzijn op het werk zorgen. Ze besteden ook ruime aandacht aan de uitvoering van de HACCP-reglementering die de eetwareninspectie alle restaurants oplegt.