Webinar - Plan(t) nú je eigen bedrijfsbos!

Wist je dat je tot €25.000 subsidies kan krijgen om je eigen bedrijfsbos te planten? Een eigen bos voor jou en je medewerkers, en een duwtje in de rug voor het klimaat. De Vlaamse overheid en de bosalliantie ondersteunen je van a tot z.

De Vlaamse Regering heeft de ambitie om tegen 2024 maar liefst 4.000 hectare extra bos te realiseren in Vlaanderen. Samen met natuurverenigingen, lokale overheden en andere partners schakelt de Vlaamse overheid nu een versnelling hoger.

Allemaal samen kunnen we zorgen voor meer bos in Vlaanderen. Verschillende bedrijven uit verschillende sectoren tonen dat het kan. Zij maken mee het verschil. Ook jouw bedrijf kan een eigen bos planten en zo het verschil maken.

Je eigen bos in Vlaanderen is goed voor het klimaat, voor je contact met de omgeving en voor de gezondheid van je medewerkers. En het aanplanten zelf is de ideale teambuilding. Je kan tot €25.000 subsidies per hectare krijgen.

Wist je dat het aanplanten van een bos ongeveer € 5.000/hectare kost? En dat is niet alles. Via bosteller.be kan je ook je eigen – volledig vrijblijvende - bosbabbel aanvragen.

Kortom, als bedrijf steunen we jou met  nanciële en praktische ondersteuning van begin tot eind. Zo wordt jouw bedrijf volledig ontzorgd.

Schrijf je in op het webinar en krijg antwoord op al je vragen.

Hoe gaat dat precies in z’n werk? Wat zijn de voordelen van een bedrijfsbos? Wat verwachten we van jou? En hoeveel subsidie kan je exact krijgen? En hoe hebben andere bedrijven dit aangepakt en ervaren?

Datum

13 september 2022, 18:00 - 19:00

Locatie

online
België

Organised by

Agentschap Natuur en Bos

Meer info

Inschrijven

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.