Dag van de Coöperatie

Met een breed en gevarieerd namiddagprogramma richt deze ‘Dag van de Coöperatie 2019’ zich tot een breed publiek.

Wil je zelf coöperatief ondernemer worden en meewerken aan een eerlijke en duurzame wereld? Wil je als lokaal bestuur meer te weten komen over de mogelijkheden en meerwaarde van het coöperatief model? Of had je altijd al een gezonde interesse voor het coöperatief ondernemen, en wil je meer te weten komen?

Dan biedt de ‘Dag van de Coöperatie’ je de unieke gelegenheid om te proeven van het enthousiasme en ervaringen van Vlaamse Coöperaties

Of het nu gaat om elektrisch autodelen, opwekken van duurzame energie, samen aankopen, co-housing, cultuur of samen met anderen antwoorden vinden op noden in de zorg: coöperaties hebben het allemaal in hun mars en zijn uniek door de ICA-principes (onder meer democratische controle door de aandeelhouders, doel in plaats van winstmaximalisatie).

Ben je reeds actief als coöperatie? Dan is de ‘Dag van de Coöperatie’ de kans om te netwerken met je collega’s en samen de coöperatieve kracht uit te sturen.

Prijs

Coopkracht-leden 25 euro. Niet-leden van Coopkracht 50 euro

Datum

26 september 2019, 16:30 - 20:45

Locatie

Cera Leuven
Muntstraat 1
3000 Leuven
België

Organised by

Coopkracht vzw

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.