CSRD opleiding voor accountants

Word een duurzaamheidsexpert in de wereld van accountancy!

In deze masterclass nemen we je mee op een reis naar de wereld van duurzaam ondernemen. Als accountant heb je de kans om een ware verandering teweeg te brengen, niet alleen in jouw kantoor, maar ook in de manier waarop je jouw klanten hierover aanspreekt en (later) adviseert. Het is tijd om duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen en de impact te vergroten!

Wat kun je verwachten tijdens deze masterclass?

We duiken diep in de betekenis van duurzaam ondernemen en ontdekken waarom het zo cruciaal is om ermee te starten. Je leert niet alleen de basisprincipes, maar we gaan ook in op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zodat jij altijd een stap vooruit kunt blijven.

Opvolging na de dagopleiding

Na de sessie bieden we jou verdere ondersteuning in een levendige online community, waar je vragen kunt stellen en geïnspireerd blijft. Daarnaast is er een individueel opvolggesprek na 3 maanden inbegrepen in de prijs, zodat we de voortgang van jouw plannen kunnen volgen en jou kunnen bijstaan. Dit gesprek biedt niet alleen de gelegenheid om verdere vragen te stellen, maar ook om waardevol advies te ontvangen. We willen er zeker van zijn dat je op de juiste weg blijft en succes behaalt in jouw duurzaamheidsinitiatieven. En wie weet nemen we jouw verhaal mee in onze contentcreatie over duurzaamheid. Die aandacht is mooi meegenomen … zeker in de war for talent. Want wees maar zeker dat dit een unieke eigenschap van je kantoor wordt.

 

Alles inbegrepen

  • Dagopleiding (9u-17u) met onthaal vanaf 8.30u, gezonde lunch, alle dranken en cursusmaterialen inbegrepen
  • Toegang tot de private community met alle deelnemers en de expertise van Jocelijn
  • Persoonlijk opvolggesprek na 3 maanden met Jocelijn
  • ITAA-erkenning voor deze opleiding
  • Aantal deelnemers: maximaal 12 personen/locatie
  • Data en locaties: we organiseren deze masterclass op vijf verschillende data en locaties (zie verder)

Prijs

€ 595, korting van € 100

Datum

19 september 2023, 11:00 - 19:00

Locatie

Yuki
Antwerpen
België

Gerelateerde thema's

Duurzaamheidsverslaggeving

Organised by

Axudo & AccountancyVandaag

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.