CRCLR

Wie het juiste netwerk heeft, is een stap voor. De CRCLR community is in het leven geroepen om ondernemers met elkaar te verbinden. Verbinden met als doel problemen op te lossen en stappen vooruit te zetten in de plannen binnen uw onderneming

Wie het juiste netwerk heeft, is een stap voor. Je kan het zeggen over digitalisering, maar het is ook van toepassing in de circulaire economie. De CRCLR community is in het leven geroepen om ondernemers met elkaar te verbinden. Verbinden met als doel problemen op te lossen en stappen vooruit te zetten in de plannen van jouw onderneming. Wij helpen je bij het vinden van de juiste partner voor elke duurzaamheidsuitdaging.

Data 2024: 20 februari / 21 mei / 24 september / 19 november

Wat mag je verwachten van de eerste bijeenkomst?

De eerste bijeenkomst van ons 2de CRCLR-jaar zal door gaan bij GS Technology in Essen. GS Technology laat zien wat additive manufacturing kan en speelt daarbij in op diverse tendensen en noden van ondernemers. 

Netwerkwandelingen

De ondernemers die deel uitmaken van CRCLR, mogen ook gratis deelnemen aan de netwerkwandelingen die we met UNIZO provincie Antwerpen organiseren op 18 januari en 4 april. Deze wandelingen zijn een initiatief van 2 KMO-trajecten die bij UNIZO provincie Antwerpen lopen. Je krijgt er dus een extra netwerk bij.

Praktisch

Alle bijeenkomsten duren van 18u00 tot 21u00 waarbij we catering voorzien.

Deelnameprijs voor 2024 is 260 euro excl. BTW, exclusief voor UNIZO-leden. 

Meer info? stephane.vandenbroeck@unizo.be

Prijs

€ 260

Datum

20 februari 2024, 18:00 - 21:00

Locatie

GS Technology
Essen
België

Organised by

UNIZO

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.