SDG Roadmap

pictogrammen van 17 doelstellingen voor duurzame ontwikkeling

De SDG Roadmap is een VOKA-workshop die bedoeld is als een hefboom om je duurzame bedrijfsvoering op een hoger niveau te tillen. Ze werd ontwikkeld in samenwerking met Unitar Cifal Flanders en met de steun van MVO Vlaanderen.

Duurzaam ondernemen is vandaag en morgen essentieel in het creëren van welzijn en welvaart. Voka trekt mee aan de kar via zijn Charter Duurzaam Ondernemen, én via deze workshop. In een aantal stappen werk je met jouw team op een efficiënte manier naar een sterk duurzaam actieplan, dat je onderneming stap per stap naar een hoger niveau tilt.

SDG Roadmap in 2 delen

De SDG Roadmap beslaat 2 delen. Een train de trainer gedeelte en een praktische handleiding voor de brainstormoefening.

Alles wat je nodig hebt zit vervat in de train de trainer bundel die je kosteloos kan downloaden op de site van Voka

Ga zelf aan de slag

Ga je zelf aan de slag met de SDG Roadmap, dan gebruik je al het voorhanden zijnde materiaal volgens eigen inzichten. Laat je je begeleiden door een Voka coördinator duurzaam ondernemen, dan ontdek je alle mogelijkheden van de SDG Roadmap. 

Belangrijk om weten is dat de SDG Roadmap naadloos aansluit op het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Hierin zetten ondernemingen jaar na jaar sterke acties neer die bijdragen aan de duurzaamheid van hun bedrijf en die hen wapenen voor de toekomst. Ze zijn een bron van inspiratie voor elkaar en geloven dat duurzaam ondernemen de enige vlucht vooruit is.

 

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
23 juli 2018
Meer info
SDG Roadmap
Terug naar boven
Terug naar boven