Projectoproep SE’nSE 2020

logo SE'nSE Fonds

De Stichting voor Toekomstige Generaties lanceert haar vijfde SE’nSE projectoproep voor oprichters van start-ups met een positieve impact op het milieu. De geselecteerde start-ups ontvangen zaaikapitaal in de vorm van een achtergestelde converteerbare lening.

Deze projectoproep dankzij het SE’nSE Fonds, opgericht door ondernemer Pierre Mottet, wordt bijkomend gesteund door het Aether Fonds voor Toekomstige Generaties en de Eurofins Foundation.

Voor wie?

De SE’nSE (Seed Equity and Sustainable Entrepreneurship) projectoproep richt zich op early-stage Belgische ondernemingen met een positieve milieu-impact.

Check de gedetailleerde selectiecriteria en leer de laureaten van de vorige edities kennen.

Planning

Kandidaten kunnen tot en met 26 mei 2020 een dossier indienen.

Begin oktober 2020 krijgen 8 pregeselecteerde kandidaten de kans om hun project te pitchen voor de expertenjury.

Eind oktober maakt deze jury de laureaten bekend.

Wie financiert en hoe?

Binnen de Stichting voor Toekomstige Generaties financieren het SE’nSE Fonds en het Aether Fonds voor Toekomstige Generaties deze projectoproep. Bijkomend draagt ook de Eurofins Foundation bij. Samen helpen zij een leefbare wereld door te geven, door duurzame initiatieven te stimuleren.

Met een achtergestelde converteerbare lening helpt SE’nSE startende ondernemers de periode tussen de ‘Friends, Family & Fools’-fase en de toegang tot meer klassieke en omvangrijke financieringsbronnen te overbruggen.

Bovenop de financiële steun, biedt SE’nSE startende ondernemers de mogelijkheid hun projecten bij te sturen op basis van de feedback van de expertenjury.

Verder biedt het nationale zichtbaarheid en toegang tot een uitgebreid netwerk.

 

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
6 april 2020
Terug naar boven
Terug naar boven