POM Antwerpen lanceert handleidingen voor duurzaam bedrijventerreinmanagement

De handleiding ‘De oprichting van een vzw in het kader van bedrijventerreinmanagement’ is een praktische gids bij de opstart van een bedrijvenvereniging. Om een bedrijvenvereniging zelfredzaam te maken, bevelen we de handleiding ‘Op zoek naar inkomsten voor uw bedrijvenvereniging’ aan.

Met het project Bedrijventerreinmanagement (BTM) wil POM Antwerpen de oprichting en het management van duurzame bedrijvenverenigingen faciliteren. De handleiding ‘De oprichting van een vzw in het kader van bedrijventerreinmanagement’ is een praktische gids bij de opstart van een bedrijvenvereniging.

Daarnaast wil POM Antwerpen de werking van nieuwe en van bestaande bedrijvenverenigingen ondersteunen door samenwerkingsacties uit te werken die economische, sociale en/of ecologische voordelen opleveren. Om een bedrijvenvereniging zelfredzaam te maken, bevelen we de handleiding ‘Op zoek naar inkomsten voor uw bedrijvenvereniging’ aan.

De handleidingen werden ontwikkeld in samenwerking met BECO (onderdeel van EY) en Quares.

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Beschikbare downloads
Gepubliceerd op
31 juli 2013
Meer info
POM Antwerpen
Terug naar boven
Terug naar boven