Maak kennis met Paxi

Beeld Paxi

Paxi brengt particulieren, zelfstandigen en bedrijven die pakjes willen verzenden via een handige, veilige app in contact met een community van zowel particulieren als professionele pakjesbezorgers

Via de eenvoudige Paxi-app posten verzenders hun pakje en het traject.

Moet u toevallig die richting uit, dan accepteert u in één klik de aanvraag, pikt u het pakje op en levert u het af op de afgesproken tijd en plaats voor de afgesproken prijs.

Van elke stap stuurt Paxi automatisch seintjes naar de verzender, de bestemmeling en naar u als bezorger. Via de pick-up- en deliverycode zijn verzender en ontvanger er zeker van dat hun verzending veilig en vlot verloopt, en weet u dat u correct en direct betaald wordt.

En waar we bij MVO Vlaanderen vooral oog voor hebben:: doordat u uw verplaatsingen dubbel laat renderen sturen we samen minder extra wagens de baan op. Dat is niet alleen goed voor de files, maar ook voor het milieu.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
22 november 2018
Terug naar boven
Terug naar boven