Drive – Op weg naar werkbaar werk

work-life-balance

Hoe kan ik mijn medewerkers beter motiveren? Hoe krijg ik een positieve dynamiek op de werkvloer? Hoe kan ik mijn leidinggevenden beter ondersteunen? Hoe kan ik in mijn organisatie burn-out tegengaan? …

Zijn dit vragen die je je stelt? Is jouw organisatie (profit of social-profit) in Vlaanderen gevestigd en heb je niet meer dan 250 medewerkers? Dien dan een aanvraag in bij ESF Vlaanderen en wij verwijzen je door naar één van onze gespecialiseerde teams van dienstverleners. In 2019 werden immers via een overheidsopdracht vier teams van dienstverleners geselecteerd om deze oproep te begeleiden.

Project?

Na de aanvraag – die zeer laagdrempelig is – volgt een intake bij een door ons aangewezen dienstverlener. Vervolgens maken zij samen met jou een actieplan op. Vanaf dan start je met een project om het werk op je werkvloer werkbaarder te maken. Elk project is maatwerk en is erop gericht een werkomgeving te creëren die motivatie bij de medewerkers stimuleert.

Financiering?

De kost van de dienstverlener wordt gedragen door ESF. In ruil wordt verwacht dat je zelf ook de nodige tijd investeert.

Projecten variëren in duur naargelang de aanvraag. Enkel organisaties (zowel profit als social profit) die voldoen aan de Europese kmo-definitie kunnen een project indienen. Grote ondernemingen en overheidsadministraties en -diensten zijn uitgesloten van deelname.

Bij interesse contacteer je best ESF-Vlaanderen.

Hoe aanvragen?

Surf naar www.esf-vlaanderen.be/drive Hier vind je alle informatie en kun je een aanvraag indienen door de uitdaging te schetsen en je gegevens achter te laten.

Een aanvraag indienen kan permanent gedurende de volgende twee jaar.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
16 januari 2020
Terug naar boven
Terug naar boven