Drive – Op weg naar werkbaar werk

work-life-balance

Hoe kan ik mijn medewerkers beter motiveren? Hoe krijg ik een positieve dynamiek op de werkvloer? Hoe kan ik mijn leidinggevenden beter ondersteunen? Hoe kan ik in mijn organisatie burn-out tegengaan? …

Zijn dit vragen die je je stelt? Is jouw organisatie (profit of social-profit) in Vlaanderen gevestigd en heb je niet meer dan 250 medewerkers? Dien dan een aanvraag in bij ESF Vlaanderen en wij verwijzen je door naar één van onze gespecialiseerde teams van dienstverleners. In 2019 werden immers via een overheidsopdracht vier teams van dienstverleners geselecteerd om deze oproep te begeleiden.

Project?

Na de aanvraag – die zeer laagdrempelig is – volgt een intake bij een door ons aangewezen dienstverlener. Vervolgens maken zij samen met jou een actieplan op. Vanaf dan start je met een project om het werk op je werkvloer werkbaarder te maken. Elk project is maatwerk en is erop gericht een werkomgeving te creëren die motivatie bij de medewerkers stimuleert.

Financiering?

De kost van de dienstverlener nemen wij op ons. Zij geven advies en zullen een klankbord zijn. Voor de implementatie in jouw organisatie verwachten wij dat je zelf ook de nodige tijd investeert. Projecten variëren in duur naargelang de aanvraag.

Hoe aanvragen?

Stuur een mailtje naar drive@vlaanderen.be met onderstaande info:

  • Naam en adres organisatie
  • Ondernemings- en vestigingsnummer
  • Aantal werknemers
  • Schets kort (maximum 1 A4) de uitdaging die zich in jouw organisatie stelt en waarom je een aanvraag indient in deze oproep.

Een aanvraag indienen kan permanent gedurende de volgende twee jaar.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
16 januari 2020
Terug naar boven
Terug naar boven