Webinar 'Balans- en liquiditeitstest in de praktijk'

computerscherm
02 juni 2020 14:00 tot 15:00

De coöperaties in ons land hebben heel wat te verduren gekregen door de corona-crisis en zitten vaak nog met heel wat vragen. Hoe bijvoorbeeld je algemene vergadering organiseren in lijn met de corona-maatregelen? Misschien zie je door het bos van de steunmaatregelen niet meer de bomen die voor jou van toepassing zijn? Veel coöperaties zien zich ook genoodzaakt hun strategie te herdenken. Maar hoe begin je daaraan?

Om op deze en nog andere prangende vragen een compleet en helder antwoord te formuleren, slaan Cera, Febecoop en Coopkracht de handen in elkaar om jou en je coöperatie zo volledig mogelijk bij te staan. Dit doen ze door samen een cyclus van zes webinars aan te bieden, telkens op dinsdag tussen 14 en 15 uur en dit vanaf 28 april 2020 tot 2 juni 2020.

Je vindt ze allemaal terug in onze agenda. Hieronder meer informatie over het webinar 'Balans- en liquiditeitstest in de praktijk'.

Onder het nieuwe WVV werd het kapitaalbegrip vervangen door het concept ‘verantwoordelijkheid’. Dit wordt geconcretiseerd door de balans- en liquiditeitstest. Wat betekent dit in de praktijk? Wanneer en hoe moeten we die testen uitvoeren?

Sprekers

Lieve Jacobs (Cera) reikt je handvaten aan voor de praktijk en Marc Bosschaert (Coopfabrik - dienstverlener van Coopkracht) geeft je aan de hand van twee concrete cases een sjabloon voor het verslag dat de raad van bestuur moet opstellen.

Prijs
gratis voor leden - niet-leden: 50,00 euro
via Zoom
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Cera, Febecoop en Coopkracht
Terug naar boven