kompas

Betekenisvol & duurzaam ondernemen: het belang van purpose en hoe dat uit te werken

04 februari 2022 13:00 tot 17:00

Wil je succesvol evolueren naar een duurzame onderneming, dan is het cruciaal je purpose van je onderneming eerst scherp te stellen. Voor Purpose-gedreven bedrijven is het maken van winst niet het primaire doel, maar een middel waarmee een bedrijf hun doel kan voortzetten. Leer in deze opleiding hoe je dat doet.

Het huidige ondernemingsklimaat vraagt om leiderschap met een doel. Bedrijven beseffen dat de mensheid erg kwetsbaar is en de manier waarop we zakendoen en de hiermee gepaard gaande druk op de maatschappij, de mens en de planeet erg hoog is geworden.

Het aantal bedrijven dat resoluut kiest voor duurzaam ondernemen stijgt dag na dag.  Maar hoe begin je hier aan?  Vaak is er focus op één of meerdere onderdelen van United Nations duurzame doelen in functie van de haalbaarheid binnen de onderneming. 

Dit is absoluut een goede zaak.  Maar indien je succesvol wil evolueren naar een duurzame onderneming komt het erop aan om je purpose, zeg maar de bestaansreden van je onderneming, scherp te stellen. Alleen zo kan je de hele onderneming, interne en externe stakeholders mee krijgen in het verhaal.  

Leer in deze opleiding, hoe je je positionering, missie en brand purpose scherp stelt en zo een voorsprong hebt op je concurrenten.

Prijs
Voka-leden: €295,00 excl. btw Niet-leden: €355,00 excl. btw
Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Terug naar boven