Dopper B-Talks

Dopper is een Benefit Corporation: we willen niet alleen de beste zijn van de wereld, maar ook voor de wereld. Als één van de eerste gecertificeerde B Corps van Europa staan we al jarenlang op het podium om ondernemers aan te moedigen zich aan te sluiten bij deze mondiale beweging van wereldverbeteraars.

Maar we doen natuurlijk ook inspiratie op bij andere bedrijven en merken die goed doen voor de wereld. Deze rocksterren van de nieuwe economie geven wij een podium tijdens de maandelijkse B-Talks, zodat ze ook u kunnen motiveren.

Spreker Koen Jaspers van For Good heeft een app gebouwd waarmee hij uw persoonlijke ecologische voetafdruk kan opmeten. Zo wil hij gebruikers aanzetten om simpele stappen te ondernemen om die te verkleinen.

Over voetafdrukken gesproken; zo’n modderspoor in huis kuist u natuurlijk op met de huishoudproducten van Ecover. Kirsten Draulans komt vertellen hoe het merk ernaar streeft om poetsen proper te maken voor de planeet.

Kortom: genoeg food for thoughts en dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Die worden deze editie verzorgd door From Syria With Love: een catering service die Syrische vrouwen in België verenigt.

Prijs

gratis

Datum

12 september 2017, 21:00 - 13 september 2017, 00:00

Locatie

Toko 139
Statiestraat 139
2600 Berchem
België

Organised by

Dopper

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.