Week van de Mobiliteit

Sinds 1996 organiseren het Netwerk Duurzame Mobiliteit en zijn lidorganisaties in Vlaanderen heel wat campagnes voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik.

Van 16 tot en met 22 september bundelen de duurzame mobiliteitsorganisaties in Vlaanderen de krachten in de Week van de Mobiliteit. Deze campagneweek spitst zich vooral toe op de voordelen van een autoluwe of autovrije inrichting van straten, dorpspleinen, schoolomgevingen, stedelijke centra, winkelstraten en woonbuurten.

De Week van de Mobiliteit is echter ook een warme oproep aan iedereen om de auto op stal te laten, een oproep die kracht wordt bijgezet tijdens de Car Free Day, de Fietstelweek, de Strapdag en de Autovrije Zondag. Meedoen is de boodschap!

Een tweede gezamenlijk initiatief is SMOVE.be. Op www.smove.be bent u aan het juiste adres voor inspirerende verhalen, doeltreffende tips en een uitgebreid aanbod om bewust met onze verplaatsingen om te gaan. Bent u overtuigd? smove dan mee en draag SMOVE.be mee uit! Zin om meer te autominderen maar u weet niet hoe? SMOVE.be helpt u verder.

Promotie maken voor de Week van de Mobiliteit? Bestel gratis!

Datum

16 september 2017, 02:05 - 23 september 2017, 01:55

Organised by

Netwerk Duurzame Mobiliteit

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.