Social Grow Sessions 2017

Zorgt u ervoor dat jongeren volop hun talenten kunnen ontplooien? Biedt u mantelzorgers en andere niet-professionele zorgverleners de ondersteuning die ze nodig hebben? Neemt u drempels weg voor mensen die het moeilijk hebben om de juiste medische hulp te vinden? Of gaat u binnen uw zorginstelling of kinderdagverblijf aan de slag met een toekomstgerichte aanpak?
 
Dien dan uw dossier in voor 18 juni en maak kans om gratis deel te nemen aan de Social Grow Sessions, een begeleidingstraject voor veelbelovende sociale ondernemingen en social profit-organisaties.

De Social Grow Sessions zijn een initiatief van Janssen en Johnson & Johnson in de Benelux in samenwerking met de Sociale InnovatieFabriek en Social Enterprise NL om sociaal ondernemerschap te ondersteunen.

Voor het tweede jaar op rij gaan zij op zoek naar twaalf projecten uit België en Nederland die doorheen het traject hun businessplan op scherp zetten. Tijdens drie dynamische, meerdaagse sessies (tussen oktober en december 2017) leert u van experts over onder andere maatschappelijke impactevaluatie, social business modelling, financiering, marketing en opschaling.

U krijgt een schat aan kennis en praktijkvoorbeelden in handen en er is volop gelegenheid om uit te wisselen met andere deelnemers. Aan het einde van het traject maakt u kans op een geldprijs. Bovendien kunnen alle begeleide projecten rekenen op verdere professionele begeleiding door een mentor van Johnson & Johnson Benelux.

Op de website vindt u alle informatie over het programma en de selectiecriteria. Twee belangrijke voorwaarden om deel te nemen:
 

  1. U hebt al een concreet beeld van uw businessplan en uw organisatie bestaat al juridisch bij de start van de Social Grow Sessions in oktober ‘17.
  2. Uw innovatieve project sluit aan bij een van de drie focusgebieden van GROW Together for Society, het CSR-programma van Janssen en Johnson & Johnson BN:
    - onderwijskansen en dagopvang bevorderen
    - mantelzorgers en zorgverleners ondersteunen
    - de toegang tot gezondheidszorg vergroten.

 
Grijp deze kans om uzelf op de kaart te zetten bij de top van sociaal ondernemers in België en Nederland! Dat kan door via www.socialgrowsessions.net uw dossier in te dienen voor 18 juni.

Voor vragen en extra info kan je terecht bij Caroline Godts.