Maak je MVO-plannen concreet met de SustaFOOD
Maak kennis met SustaFOOD: dé begeleidende tool voor kmo-voedingsbedrijven die de duurzaamheidsstrategie omzet naar concrete beleidsplannen.
Hoe ga je als voedingsbedrijf aan de slag met duurzaamheid? Een 50-tal Vlaamse voedingsbedrijven ging op zoek naar antwoorden tijdens de SDG Food Tour “Duurzaamheid in actie”, een tweejarig traject van vijf workshops met de Sustatool van MVO Vlaanderen als vertrekpunt.
Op vraag van Fevia Vlaanderen en MVO Vlaanderen vertaalde Hans Verboven (Sustacon) de inzichten uit de SDG Food Tour in de SustaFOOD, een praktische tool die kmo-voedingsbedrijven moet helpen om hun duurzaamheidsstrategie in concrete acties om te zetten.
Een mooie pdf-brochure licht stap voor stap toe hoe de SustaFOOD-tool werd ontwikkeld en vooral wat je er mag van verwachten. Geïnteresseerd ? Vraag de brochure aan bij Fevia.
De belangijkste bevindingen uit de tweejarige SDG Food Tour zette Fevia Vlaanderen in samenwerking met Hans Verboven op een rijtje.