SDG Forum

Neem op 5 en 6 november 2024 deel aan het SDG Forum om te bespreken hoe we duurzame langetermijnoplossingen sneller kunnen uitrollen zonder iemand achter te laten. Kom in contact met andere SDG-professionals uit de overheid, het bedrijfsleven, de academische wereld en het maatschappelijk middenveld. Grijp de kans om je expertise te delen, best practices uit te wisselen en waardevolle lessen te leren.

Het SDG Forum brengt de duurzameontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) van, voor en door iedereen. Als eerste multi-stakefoldersforum over de SDG’s in de Benelux betrekt het SDG Forum zoveel mogelijk sectoren en biedt het een breed scala aan workshops, plenaire sessies en paneldebatten aan.

Het SDG Forum wordt georganiseerd door 20 partnerorganisaties die uit alle hoeken komen van de duurzame ontwikkelingssector. Samen willen we unusual suspects met elkaar in contact brengen. Het SDG Forum geeft beleidsmakers, bedrijven, NGO’s en academici de kans elkaar te ontmoeten en SDG-ideeën en oplossingen met elkaar uit te wisselen.

Wat staat er op de agenda?

  • Plenaire zittingen met inspirerende keynotes en presentaties
  • 40 workshops rond SDG-gerelateerde thema's
  • Netwerkmomenten waarop SDG-professionals hun ideeën kunnen delen.

 

Noteer 5 en 6 november 2024 in je agenda en houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het programma en praktische informatie.

Open-call workshops

​Ben je gepassioneerd door een bepaald aspect van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGs) en wil je graag je expertise delen?

We nodigen organisaties uit om voorstellen in te dienen voor workshops met betrekking tot de SDGs. Of je gespecialiseerd bent in armoedebestrijding, klimaatactie, gendergelijkheid, ciculaire economie of een ander SDG-gerelateerd onderwerp, dit is jouw kans om een sessie te leiden en anderen te inspireren om actie te ondernemen.

Indien je een workshop wilt organiseren, gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen tegen uiterlijk zaterdag 15 juni 2024 naar de volgende mailadressen : info@sdgs.be (link sends e-mail)joy.deklerck@fido.fed.be (link sends e-mail) en dieter.vanderbeke@fido.fed.be (link sends e-mail)

Datum

5 - 6 november 2024

Locatie

Flagey
Brussel
België

Gerelateerde thema's

Sustainable Development Goals

Organised by

Federaal instituut voor duurzame ontwikkeling

Meer info

Meer informatie

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.