Inspiratiedag Levenslang Leren

Hoe maken we Vlaanderen klaar voor de jobs van de toekomst? Hoe rusten we Vlamingen uit met de juiste vaardigheden? En hoe krijgen we iedereen mee in een snel veranderende samenleving? 

Op dinsdag 12 december organiseert het Expertisecentrum Innovatieve Leerwegen, in opdracht van het Partnerschap Levenslang Leren, de tweede Inspiratiedag Levenslang Leren in het KMDA in Antwerpen. Dit jaar staat deze dag in het teken van de groene en digitale transitie. We nodigen u, ambassadeur van een lerend Vlaanderen, graag uit om samen te verkennen hoe levenslang leren een versneller kan zijn voor de groene en digitale transitie. 

Op het programma staat een boeiende mix van plenaire momenten, verdiepende sessies en netwerkmogelijkheden. Ruim 30 sprekers uit binnen- en buitenland gaan in op actuele inzichten, inspirerende praktijken en praktische handvaten. 

Noteer alvast dinsdag 12 december 2023 in uw agenda! In de loop van oktober verspreiden we meer info. Houd onze nieuwsbrieven en sociale media dus zeker in de gaten.

Graag tot dan! 

Datum

12 december 2023, 11:00 - 17:00

Locatie

Antwerpen
België

Organised by

Expertisecentrum Innovatieve Leerwegen

Meer info

Meer info

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.