Commissie GroenDoen

Neem plaats in de frontlinie van de politiek, verrijk het debat en vecht voor een duurzame Vlaamse samenleving.

Maak je klaar voor een inspirerende avond waarin je wordt uitgedaagd om je politieke vaardigheden en duurzaamheidskennis naar een hoger niveau te tillen. Stap in de schoenen van een fictief Vlaams parlementslid en neem deel aan een dynamische en interactieve commissie.


Bij aankomst wordt je een bestaande politieke partij toegewezen, compleet met hun standpunten over duurzaamheid. Dit daagt je uit om nieuwe perspectieven te verkennen en je horizon te verbreden.

De commissie GroenDoen wordt voorgezeten door een professionele improvisatieactrice, die het gesprek op gang brengt tussen de 'parlementsleden' op basis van de standpunten van de verschillende partijen en de expertise van de panelleden.

Voor en na de commissie kan je lekkere drankjes kopen aan de bar en gezellig napraten met de andere deelnemers.


19:00u - Deuren openen & toewijzing politieke partij
19:30u - Opening van de Commissie GroenDoen met twee debatten:

Debat 1: Mitigatie en adaptatie met vooraanstaande panelleden zoals Samuel Lietaer van FOD Volksgezondheid, Karine Van Doorsselaer van de UAntwerpen, Philippe Eiselein van Odisee Hogeschool en een mystery guest van South Pole.

Debat 2: Degrowth en green growth met gerenommeerde experts zoals Yves De Weerdt van VITO, Stephane Vanden Broeck van UNIZO, Michiel Steegmans van Cubitec, Piet Haerens van Haedes en Bram Rotthier van Odisee Hogeschool/KU Leuven.

21:30u - Opening van de foyer
22:30u - Deuren sluiten

Bereid je voor op een avond vol opwinding en een waardevolle uitwisseling van duurzame kennis. Word lid van het parlement en draag bij aan levendige discussies.

Prijs

€ 25

Datum

26 september 2023, 21:00 - 27 september 2023, 00:30

Locatie

Plein Publiek - Blue Gate Antwerp
België

Organised by

LOOP IMPACT

Meer info

Tickets en info

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.