Circulair Festival Brugge

Laat je verrassen door de vele nieuwe ideeën rond hoe we samen onze materialenvoetafdruk kunnen verminderen!

Heel wat (jonge) makers en bedrijven in Brugge gaan vandaag enthousiast aan de slag met circulariteit.

Ze zetten in op hergebruik, herstel, deelgebruik, circulaire productontwikkeling of recyclage. Bezoek ze tijdens het Circulair Festival Brugge, kom luisteren naar wat deze economie van morgen inhoudt of ga zelf aan de slag in één van de workshops. 

 

 

 

Er leeft en bruist al heel wat in onze stad rond circulaire economie.

Wist je bijvoorbeeld dat in Brugge deurmatten worden gemaakt van oude vliegtuigbanden? Of dat er oesterzwammen worden gekweekt op koffiegruis? Heel wat (jonge) makers en bedrijven gaan aan de slag met circulaire productontwikkeling, hergebruik, recyclage en herstel. Kom het ontdekken op dit nieuwe festival!

Bezoek bedrijven die circulair werken, luister naar wat deze economie van morgen inhoudt, ga zelf aan de slag in één van de workshops of laat een kapot toestel herstellen in ons repair café. Je stapt zeker buiten met nieuwe ideeën rond hoe we samen onze materialenvoetafdruk kunnen verminderen.

 Het Circulair Festival Brugge is een initiatief van Stad Brugge (Circular Hub Brugge & BruggeNaarMorgen), Avansa regio Brugge en De Republiek.

 

 

 

 

Datum

27 januari 2023, 11:00 - 29 januari 2023, 19:00

Locatie

8000 Brugge
België

Gerelateerde thema's

Circulaire economie

Organised by

Stad Brugge

Meer info

Festival site

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.