campagnebeeld zo duurzaam met jou

Zo duurzaam met jou

TUA West, de Technische Universitaire Alliantie voor economische transformatie in West-Vlaanderen, lanceert de campagne ‘Zo duurzaam met jou’.

In samenwerking met onderzoekscentra en kennisinstellingen roepen ze West-Vlamingen op om na te denken over de duurzame ontwikkeling van hun regio. Bedoeling is om de West-Vlaamse economie versneld om te vormen tot een kenniseconomie.

De initiatiefnemers verzamelen tijdens brainstormsessies en via een ideeënbus inspiratie. Deze moet dienen voor rondetafelgesprekken op het lanceermoment op 20 april 2016.

Jean de Bethune, gedeputeerde voor economie van de Provincie West-Vlaanderen en voorzitter TUA West: “We zijn op zoek naar vernieuwende ideeën en originele uitvindingen die ervoor kunnen zorgen dat West-Vlaanderen future proof is. Dit is geen vrijblijvende oefening, we willen concrete voorstellen om ook echt mee aan de slag te gaan. Ze zullen mee aan de basis liggen van een actieplan voor een duurzaam West-Vlaanderen.”

TUA West werkt samen met kennisinstellingen, zoals VIVES, Howest, Kulak, KU Leuven Oostende-Brugge, UGent campus Kortrijk, en met diverse onderzoekscentra.

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
14 april 2016
Terug naar boven
Terug naar boven