Creativity for good-kaarten

Creativity for good-kaarten

Samen met LUCA School of Arts heeft Creative Belgium de afgelopen twee jaar gewerkt aan een card deck onder de titel “Creativity for good”.

De kaarten zijn er om marketeers, strategen, creatieven – kortom iedereen die gelooft in creativiteit voor merken - te helpen om in te zetten op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Die doelstellingen zijn er om onze wereld te transformeren tegen 2030. Maar niet iedereen kent ze voldoende. Daarom dus nu dit mooi ontworpen card deck getiteld 'Creativity for good'.

De kaarten maken je niet alleen op een eenvoudige manier vertrouwd met de 17 SDG’s, ze brengen ook een reeks nuttige inzichten en suggesties om innovatie in je merk te brengen.

In eerste instantie helpen de kaarten je om de duurzame ontwikkelingsdoelen op een toffe en gemakkelijke manier te leren kennen. Door regelmatig met de kaarten te werken in open brainstorms, verruim je je denkkader en zal je automatisch – zelfs onbewust – meer focussen op de SDG’s.

De kaarten zijn verkrijgbaar via de shop van Creative Belgium. Alle winst die voortkomt uit de Creativity for Good-kaarten gaat naar projecten in overleg met de Verenigde Naties.

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
20 maart 2022
Terug naar boven
Terug naar boven