OPROEP: Doe mee aan ons MVO Duurzaamheidsstorytelling communicatie lab

Campagnebeeld van mensen die een puzzel leggen

MVO Vlaanderen heeft een project opgestart met als doel Vlaamse KMO’s te ondersteunen bij het vormgeven van hun duurzaamheidsverhaal en het creëren van draagvlak voor impactvolle, duurzame beslissingen via storytelling.

We merken dat het voor ondernemingen soms moeilijk is om betrokkenheid te creëren bij werknemers en stakeholders. In de context van dit project, organiseren we een communicatie lab.

 

  • Wat is het doel van het communicatie lab? In samenwerking met peers uit andere organisaties doorlopen we een typisch communicatie- en betrokkenheidstraject, zodat je beter voorbereid bent om met duurzaamheidsengagement aan de slag te gaan.
  • Wie kan deelnemen? Elke Vlaamse KMO die interesse heeft om bij te dragen, ervaringen wil delen en inzichten wil opdoen rond trends en impactvolle duurzaamheidsstorytelling. Zowel jij als je collega zijn welkom.
  • Wanneer vindt dit plaats? Dinsdag 28 mei, 12:30-17u.
  • Hoe kan jij deelnemen? Neem contact op vóór 24 mei via nceuppens@deloitte.com met bie.dekeulenaer@vlaanderen.be in cc en geef jouw contactinformatie en die van je collega door. Zo ontvang je tijdig alle praktische informatie!

Datum

28 mei 2024, 12:30 - 17:00

Locatie

Op locatie
België

Gerelateerde thema's

MVO-communicatie

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.