Het langste licht

Waardevolle ontmoetingen

Duurzaamheid gedijt op waardevolle ontmoetingen. Ontmoetingen die je aan het denken zetten over hoe een betere wereld er uit kan zien. Ontmoetingen die je hoop geven over de toekomst. Ontmoetingen die je uitdagen om anders te kijken. Ontmoetingen die je inspireren en je op dat ene nieuwe idee brengen. Ontmoetingen die duidelijk maken dat we met elkaar verbonden zijn en dat iedereen iets heel waardevols heeft bij te dragen.

 

Het Langste Licht wil precies voor zulk soort ontmoetingen ruimte bieden. Tijdens de eerste editie van dit co-creatie festival ben je namelijk consument én  producent van een programma waarin zoveel mogelijk aspecten van duurzaam denken en doen centraal staan .Je neemt deel aan een verrassend programma met inspirerende experts én je maakt tijdens het programma anderen deelgenoot van wat jij hebt te bieden en wil delen. Daar zitten geen beperkingen aan. Er is ruimte voor ieders creativiteit, talent, expertise, ervaringen en gevoelens. Iedereen die interesse heeft in duurzaamheid is uitgenodigd om deel te nemen en bij te dragen. Het Langste Licht vindt rondde zonnewendeplaats op camping La Nozillière–middenin een mooi, heuvelachtig en bosrijk natuurgebied op de grens van de Haute-Vienne en de Dordogne. Een regio waar middeleeuwse geschiedenis en prehistorische vindplaatsen in elkaar overlopen. Waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en aan ruimte geen gebrek is. Op die plek ontmoeten we en inspireren we elkaar. Op die plek delen we kennis en maken we ervaringen. Op die plek ontluiken talenten en creatieve vermogens. Op die plek co-creëren we Het Langste Licht.

 

 

Het verblijf

Tijdens Het Langste Licht verblijf je op camping La Nozillière in Marval, een kleine camping au calme. La Nozillière ligt op zo’n negen uur van Utrecht, volledig in het groen. Verblijven doe je in je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper, in een van de negen ruime safaritenten of in de gite. Je krijgt in ieder geval 50% korting op de reguliere prijzen voor verblijf. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan Het Langste Licht en nadat het festival is geëindigd op camping La Nozillière te verblijven. In de gehele periode van zondag 23 juni tot zondag 7 juli kun je gebruik maken van deze korting. Wat jouw deelname aan Het Langste Licht kost, mag je zelf bepalen. Wij stellen het in ieder geval op prijs als jouw bijdrage helpt het duurzaamheidsfestival te blijven organiseren.

 

Aanmelden?

Dus deel je talent, creëer mee én laat je inspireren. Meld je nu aan voor de eerste editie van Het Langste Licht viainfo@impact-academy.nl

Datum

27 - 30 juni 2024

Locatie

Marval-Milhaguet
camping La Nozillière
Dordogne
Frankrijk

Organised by

Susterra.pro

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.