Blue Economy Science Summit (BESS)

Blue Economy Science Summit (BESS)

Neem deel aan de volgende editie van de Blue Economy Science Summit (BESS), waar vertegenwoordigers van wetenschap, industrie en beleid elkaar ontmoeten. De focus van de editie van dit jaar ligt op de veranderende aspecten van digitalisering in de blauwe economie. Onder het thema "De digitale zee" belooft het evenement een dynamisch platform voor netwerking, kennisuitwisseling en actieve deelname aan het vormgeven van de toekomst van de blauwe economie.

Dit jaar krijgt BESS een internationale dimensie, als een van de belangrijkste evenementen onder auspiciën van het Belgische EU-voorzitterschap - om inspiratie te bieden en de leidende positie van Vlaamse en Belgische bedrijven en organisaties in de ontwikkeling van een digitale zee aan te tonen. Het evenement is de aftrap van een nieuwe innovatiecyclus voor de Baltische Zee en de Noordzee als onderdeel van de EU-missie "Restore our Ocean and Waters". Neem deel aan deze editie van BESS en ontdek hoe veelbelovende technologieën zullen worden ondersteund en ontwikkeld om de uitdagingen en kansen in de duurzame blauwe economie aan te pakken.

Meer informatie en inschrijven ?

De voertaal van het evenement is Engels. Meer informatie is beschikbaar op de Engelstalige webpagina.

Datum

23 mei 2024, 14:00 - 19:00

Locatie

Thermae Palace
Koningin Astridlaan 7
8400 Oostende
België

Gerelateerde thema's

Water

Organised by

VLIZ, De Blauwe cluster

Meer info

vliz.be

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.