logo SDG-Forum

SDG-Forum 2019

24 september 2019 8:30 tot 19:00

Het SDG-Forum 2019 biedt internationale keynotesprekers, debat, interactieve sessies en informatiestands die u van het globale naar het lokale niveau leiden. De rode draad luidt nog steeds ‘SDG’s: van iedereen, voor iedereen en door iedereen’.

Wat het Forum zoal brengt?

  • Een plenaire start- en slotsessie met simultaanvertaling. John Elkington neemt daarbij een keynote voor zijn rekening.
  • Dertig workshops (of dubbel zoveel als vorig jaar).
  • Nieuw! Een speakers’ corner die u helpt om progressie te maken op het vlak van de SDG’s.
  • Nieuw! Rondetafels met de SDG Voices.
  • Informatiestands.
  • Uitstekende netwerkmogelijkheden.

U dient zich afzonderlijk te registreren voor het ochtendprogramma, één sessie naar keuze uit de eerste reeks workshops (sessies 1 tot 16), de lunch, één sessie naar keuze uit de tweede reeks workshops (sessies 17 tot 31) en de slotreceptie. Deze aanpak maakt een optimale zaalindeling mogelijk en vermijdt voedseloverschotten.

Het programma biedt ruim gelegenheid tot netwerken, praten en, wie weet, samen SDG- plannen smeden. Om dat aspect van het SDG-Forum te stimuleren, kunt u doorheen de dag de SDG Bingo spelen. Hoe u dat doet (en wat eraan vasthangt voor de winnaar(s)), verneemt u bij de start van het Forum. Maar alvast dit: bring your own lanyard!

Vorig jaar gingen alle zitjes de deur uit op amper twee weken tijd. Aarzel dus niet. Bevestig nu uw deelname aan een van de belangrijkste SDG-events in de Benelux.

Prijs
gratis maar inschrijven is verplicht
Square
Kunstberg
1000 Brussel
België
Gerelateerde thema's
Sustainable Development Goals
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
FIDO
Terug naar boven