windmolenpark

Ontbijtsessie - Climate-fit Industry

10 november 2020 7:30 tot 11:00

Aan de hand van realtime analyse modellen en praktijkvoorbeelden geeft VITO een overtuigende kijk op de impact van de klimaatverandering. Het toont ook aan hoe wetenschappelijke gegevens bedrijven op weg kunnen helpen naar meer veerkracht.

De klimaatverandering heeft impact op alle schakels van de waardeketen van een bedrijf, direct of indirect en stelt bedrijven zo voor nieuwe uitdagingen.

Het klimaatteam van VITO helpt organisaties klimaatbestendig te worden door klimaat risicoanalyses en adaptatie scenario informatie te verstrekken op basis van de meest nauwkeurige klimaatgegevens.

Met deze data krijgen bedrijven inzicht in bedreigingen of opportuniteiten en kunnen ze gepast reageren om de businesscontinuïteit te vrijwaren. Ook de stakeholders en in het bijzonder de financiële instellingen van deze bedrijven krijgen hierin meer en meer belangstelling als garantie voor een duurzame toekomst.

Aan de hand van realtime analyse modellen en praktijkvoorbeelden geeft Julie Berckmans van VITO een overtuigende kijk op de impact van de klimaatverandering en toont ze aan hoe wetenschappelijke gegevens bedrijven op weg kunnen helpen naar meer veerkracht.

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 4 september betaal je als VOKA-lid slechts 162 euro excl. BTW.

Prijs
180 euro ex BTW voor leden - 270 euro ex BTW voor niet-leden
Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen
Terug naar boven