Inspiratiedag MET IMPACT

inspiratiedag met impact
28 januari 2020 9:30 tot 18:00

Als ‘sociaal investeerder’ wil je met je kennis en netwerk een positieve impact in de samenleving. Je ondersteunt organisaties of projecten die dit mogelijk maken. Je bent een koepel, financier of ondersteuner, die met energie, tijd, geld of kennis maatschappelijke projecten wil vooruit helpen. 

Wat is de impact van je werk?

Hoe kan je als sociaal investeerder impactgericht werken en evalueren?

Hoe kan je sociale organisaties optimaal steunen en zo zelf meer impact hebben? 

De Sociale InnovatieFabriek zocht naar antwoorden in een grootschalig actie-onderzoek. Tien sociaal investeerders en een groep consultants investeerden (pun intented) tijd en expertise om hun impact na te gaan.

Hun ervaringen en inzichten willen we delen, om een beweging van sociaal investeerders 'met impact' te laten groeien. Mensen die, net als jij, een passie hebben voor positieve verandering. Die hun middelen en energie bewust inzetten. Investeren met impact wil zeggen dat je in dialoog gaat met de organisaties en projecten, realistische evaluaties maakt, communiceert met impact en je werk kan bijsturen. Hoe je dat doet? Dat leer je op de Inspiratiedag met impact!

Prijs
90€ (incl BTW)
Cera
Muntstraat 1
3000 Leuven
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
De Sociale InnovatieFabriek
Terug naar boven