Fevia workshops 'Duurzaamheid in actie' - workshop 1: Een goede gezondheid en welzijn

Fevia organiseert vijf workshops verspreid over vijf voedingsbedrijven in heel België, met slechts één doel: ondernemers uit de voedingssector helpen bij de implementatie van een duurzame ontwikkeling in hun bedrijfsstrategie.

Elke workshop wordt gewijd aan een Sustainable Development Goal (SDG) van de Verenigde Naties en wordt toegepast binnen de context van een Belgisch voedingsbedrijf.

De eerste workshop in de reeks heeft betrekking op SDG 3: een goede gezondheid en welzijn.

Programma

13u00 Inleiding tot de SDG Food Tour – Doelstellingen en verloop
13u15   SDG 3: “Een goede gezondheid en welzijn” in een voedingsbedrijf
13u30 Hoe draagt Danone bij aan de SDG 3 “Een goede gezondheid en welzijn”?
14u00 Wat zijn de risico’s en opportuniteiten gelinkt aan de SDG 3 “Een goede gezondheid en welzijn? 
Interactieve sessie met de deelnemers
14u30 Break-out session : Welke concrete acties zijn mogelijk in een voedingsbedrijf ?
Brainstorming in groepen
15u00 Pauze
15h15 Prioriteiten vaststellen en actieplan opstellen (SustaFood)
Interactieve sessie met de deelnemers
15h45 Besluit : Duurzaamheid in actie dankzij de SustaFood
16h00 Bezoek van Danone (administratieve zetel) : Hoe SDG 3 toepassen in een administratieve omgeving ?
Networking
17u00 Einde

Datum

3 juni 2019, 15:00 - 19:00

Locatie

Danone
Werkhuizenkaai 160
1000 Brussel
België

Organised by

Fevia

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.