Circulair Festival Brugge

Logo Circulair Festival Brugge
27 januari 2023 10:00 tot 29 januari 2023 18:00

Laat je verrassen door de vele nieuwe ideeën rond hoe we samen onze materialenvoetafdruk kunnen verminderen!

Heel wat (jonge) makers en bedrijven in Brugge gaan vandaag enthousiast aan de slag met circulariteit.

Ze zetten in op hergebruik, herstel, deelgebruik, circulaire productontwikkeling of recyclage. Bezoek ze tijdens het Circulair Festival Brugge, kom luisteren naar wat deze economie van morgen inhoudt of ga zelf aan de slag in één van de workshops. 

 

 

 

Er leeft en bruist al heel wat in onze stad rond circulaire economie.

Wist je bijvoorbeeld dat in Brugge deurmatten worden gemaakt van oude vliegtuigbanden? Of dat er oesterzwammen worden gekweekt op koffiegruis? Heel wat (jonge) makers en bedrijven gaan aan de slag met circulaire productontwikkeling, hergebruik, recyclage en herstel. Kom het ontdekken op dit nieuwe festival!

Bezoek bedrijven die circulair werken, luister naar wat deze economie van morgen inhoudt, ga zelf aan de slag in één van de workshops of laat een kapot toestel herstellen in ons repair café. Je stapt zeker buiten met nieuwe ideeën rond hoe we samen onze materialenvoetafdruk kunnen verminderen.

 Het Circulair Festival Brugge is een initiatief van Stad Brugge (Circular Hub Brugge & BruggeNaarMorgen), Avansa regio Brugge en De Republiek.

 

 

 

 

8000 Brugge
België
Gerelateerde thema's
Circulaire economie
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Stad Brugge
Meer info
Festival site
Terug naar boven