B1000 Impact Day

afbeelding impact
14 juni 2019 9:00 tot 15:30

Loop je met je sociale innovatie of sociale onderneming vast op financiële, juridische, IT- of communicatie-aspecten? Heb je graag eens het advies van een externe expert? Wil je een consultant inschakelen, maar kan je die niet betalen?

Deloitte Consulting België bestaat uit duizenden adviseurs in strategie, financiering, risico-analyse, procesbegeleiding, communicatie,.... Op Impact Day bieden 1000 medewerkers hun diensten gratis aan aan social profit- en non-profitorganisaties.

Het is een unieke kans voor innovatoren en ondernemers die in begeleiding zijn bij de Sociale InnovatieFabriek om zich te laten adviseren door deze ervaren en gemotiveerde consultants.

De Sociale InnovatieFabriek matcht jouw vraag of uitdaging met de vaardigheden en expertise van de Deloitte-medewerkers. Je krijgt (maximaal) twee privé-consultaties van twee uur waar een medewerker zich buigt over jouw vragen.

First come, first served... Wees er dus snel bij en verzeker je plaats voor een consult door je aan te melden via het inschrijvingsformulier op de website van de Sociale InnovatieFabriek. Inschrijven kan tot uiterlijk 24 mei.

Programma B1000 Impact Day

09:00 uur - Onthaal

09:30 uur - Inleiding

10:00 uur - Eerste consultatiegesprek

12:00 uur - Lunch

13:00 uur - Tweede consultatiegesprek

15:00 uur - Wrap-up

15:30 uur - Einde

Deloitte Gateway Building
Luchthaven Brussel Nationaal 1J
1930 Zaventem
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
De Sociale InnovatieFabriek
Terug naar boven