Toolkit ‘Engage: A Stakeholders Game’

Eind november 2013 lanceerde het voormalige Kauri (opgegaan in The Shift) de publicatie 'Engage: A Stakeholders Game’. Het is een handige toolkit voor organisaties die specifiek hun interne stakeholders willen betrekken bij hun duurzaamheidsbeleid. Aangezien we deze maanden ‘duurzame HR’ belichten, brengen we de toolkit graag terug onder de aandacht.

Tips & tricks

De publicatie staat boordevol tips en tricks voor bedrijven om samen met hun medewerkers het draagvlak voor duurzaamheid in de organisatie te vergroten. Tijdens enkele brainstormrondes leren gebruikers bijvoorbeeld uit verschillende ideeën een topconcept te puren dat de meerwaarde van duurzaam denken tastbaar maakt voor alle medewerkers.

Vergroting intern draagvlak

De input na de brainstormsessies dient als actiemateriaal en blijf de interne interactie voeden. Zo zetten organisaties belangrijke stappen om het interne draagvlak voor duurzaamheid te vergroten.

Vraag deze toolkit aan via hi@theshift.be. U kunt ook uw mening geven over dit instrument en toelichten tot welke resultaten het leidde.