MVO-scan

Ontdek met de MVO-scan waar uw bedrijf staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en wat eventueel (nog) beter kan.

Met de 'light scan' weet u op een kwartiertje tijd waar u staat op het vlak van MVO. Een basisinzicht zeg maar. De 'full scan' geeft u na een uur een volledige analyse. Met de resultaten kunt u meteen aan de slag. Beide versies scannen 'op uw maat'. KMO of grote onderneming? Producten- of dienstenleverancier? Lokaal of internationaal actief? De scan stemt de vragen af op uw organisatie en gaat daarbij erg praktisch te werk. U krijgt een aantal verklaringen waar uw bedrijf al dan niet aan beantwoordt.

Opteer niet te snel voor ‘niet van toepassing’. Misschien had u over een bepaald thema nog nooit nagedacht. De thema’s die u als ‘interessant’ aanvinkt, kunnen de basis vormen voor (de verbetering van) uw actieplan.

De MVO-scan biedt u uiteindelijk een resultaatpagina met een overzicht van uw sterke en zwakke punten. Wilt u aan de slag gaan? Klik door naar www.mvoscan.be en... begin.

Leuke extra's:

  • wie zich registreert en een scan doorloopt, komt automatisch met naam en toenaam terecht op de kaart van Vlaanderen die alle gescande organisaties weergeeft.
  • u kunt na de scan een 'label' downloaden dat vertelt dat u een gescande organisatie bent. Uw e-mailsignature of uw website krijgen meteen meer allure...

Klik hier voor het instrument.

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.