CTI Tool

De CTI-tool (Circular Transition Indicators-tool) is ontwikkeld om wereldwijd bedrijven in verschillende industrieën te helpen hun circulaire prestaties te meten en te verbeteren door ze te ondersteunen en te begeleiden doorheen het proces van circulaire transitie-indicatoren.

Dit instrument structureert gegevens en berekent resultaten, waardoor bedrijven worden ondersteund bij het nemen van concrete acties om hun doelstellingen op het gebied van circulariteit te bereiken. Het ondersteunt gebruikers ook om contact op te nemen met interne belanghebbenden en partners in de waardeketen voor gegevensverzoeken die vertrouwelijkheidskwesties vermijden.

Door gebruik te maken van de kracht van digitalisering en slimme softwareoplossingen, stelt de CTI-tool bedrijven in staat om hun transitie naar een circulaire economie te versnellen en hun 'circularity baseline' volledig te begrijpen.

Verneem meer over de CTI-tool.

 

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.