Stapel duurzaamheidsverslagen

Duurzaamheids­verslaggeving

Wat is het mvo-verhaal van uw bedrijf? Wat kwam er terecht van uw plannen om energie te besparen of het ziekteverzuim terug te dringen? Zit u op de goede weg, of waren er tegenvallers? Wees er transparant over. Bijvoorbeeld in de vorm van een duurzaamheidsverslag. Voor optimaal bereik combineert u het duurzaamheidsverslag best met andere communicatiemiddelen.

Global Reporting Initiative

Het Global Reporting Initiative (GRI) produceert ‘s werelds meest volledige Sustainability Reporting Framework, om zo meer transparantie van organisaties te bewerkstelligen. Het Framework is een algemeen aanvaard systeem voor verslaggeving over de economische, milieugerelateerde en sociale prestaties van een organisatie.

Elke organisatie, ongeacht omvang, sector of locatie, kan het gebruiken - vrijwillig. Indien gewenst, kan hierop een onafhankelijke beoordeling gebeuren (door GRI zelf of externe verificatie).

U kunt uw duurzaamheidsverslag eventueel laten toetsen door een accountant en zijn mee publiceren. U kunt ook stakeholders (medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders, ...) naar een reactie vragen en die in het verslag opnemen.

ALSICO NV

Alsico heeft als confectiespecialist meer dan 80 jaar ervaring in het vervaardigen van werk -en beschermkleding....

Expertise: 
Kwaliteitskleding, industrieel wasbaar, eigen productiesites, recycling programma, GRI rapport

Altimedes Consulting

Altimedes is een advieskantoor dat ondernemingen en andere organisaties helpt bij het ontwikkelen, het realiseren en beheer van horizontale samenwe...

Expertise: 

Expertise, opleiding en advies aan ondernemingen die door horizontale samenwerking duurzaamheidsdoel...

AS4

AS4 is een erkend adviesbureau dat ondernemingen adviseert en ondersteunt op het gebied van kwaliteitszorg en managementsystemen met het oog op cer...

Expertise: 

AS4 onderscheidt zich door naast hoogstaande theoretische bijstand ook een praktische benadering te ...

Terug naar boven