Wat kan de Sustatool betekenen voor uw organisatie?

Dankzij de Sustatool kan u als KMO of kleinere organisatie werk maken van een duurzaamheidsbeleid. Deze tool biedt u een systematische en praktische no-nonsense aanpak. Uw beleid krijgt zo een duurzaam duwtje in de rug.

Wilt u de Sustatool graag gebruiken om uw onderneming op weg te helpen naar een duurzame ontwikkeling? Registreer u en ga meteen aan de slag. Al geregistreerd? Log in en werk verder aan de Sustatool.

De Sustatool zet uw algemene en specifieke ondernemingsdoelstelling om in meetbare acties, zowel op lange termijn als ook 'quick wins'.

  • U inventariseert en structureert de bestaande initiatieven en krijgt inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe initiatieven.
  • Uw beleid krijgt samenhang doordat de tool alle lopende acties samenbrengt in een totaalbeleid dat u kan verankeren volgens duidelijke standaarden.
  • De Sustatool zorgt voor meer waarde en meer winst. Hij stimuleert betrokkenheid door zijn bottom-up aanpak en “ownership”, waardoor mensen enthousiast en gemotiveerd te werk gaan.
  • Als kers op de taart maakt u via de Sustatool werk van een positief imago en een goede employer branding.