Voer uit

Tijd om de handen uit de mouwen te steken! In deze stap kan u werken in een volledig individualiseerbaar dashboard samengesteld uit de duurzaamheidsacties en indicatoren die u selecteerde in de vorige stap (Concretiseer). Hebt u nog geen acties en indicatoren geselecteerd of wilt u bijkomende acties of indicatoren selecteren? Keer terug naar stap 3 (Concretiseer). In dit dashboard kan u uw evolutie overzichtelijk bijhouden door de status van uw acties en indicatoren aan te passen.

De bedoeling van deze stap is om de gegevens en de evolutie van uw projecten en indicatoren bij te houden zodat deze uiteindelijk opgenomen kunnen worden in uw duurzaamheidsverslag. In het dashboard vindt u alle geselecteerde projecten en indicatoren terug.

Net als in stap 3 (Concretiseer), kan u hier de maturiteit en de materialiteit telkens aanpassen naargelang de toestand van het project en de context van uw organisatie.

Daarnaast kan u per geselecteerde actie de evolutie weergeven aan de hand van een eenvoudige kleurencode. U kan hier ook wat extra informatie toevoegen (datum, verantwoordelijke en dergelijke).

Wenst u meer projecten of acties te selecteren? Keer hiervoor terug naar stap 3  (Concretiseer). De geselecteerde projecten en acties verschijnen vervolgens in uw dashboard.

In deze stap kan u ook de doelstelling van een geselecteerd thema aanpassen zodat dit meer past in de context van uw eigen organisatie. Dit doet u door op de knop 'Bewerk' te klikken. 

De indicatoren kan u activeren door de gevraagde informatie in te vullen en te bewaren. Het is hierbij ook mogelijk om de indicatoren zelf op maat te maken, zodat deze volledig in overeenstemming zijn met de werking van uw organisatie. Hiervoor klikt u op de knop 'Bewerk'.

Inspireer andere ondernemers om ook Sustatoolondernemer te worden. Download dit label en plaats het op een zichtbare plaats op je website, in je e-mailhandtekening, ... .

De vertikale versie van het label vind je hier.