Welkom

Dankzij de Sustatool kan u als KMO of kleinere organisatie werk maken van een duurzaamheidsbeleid. Deze tool biedt u een systematische en praktische no-nonsense aanpak. Uw beleid krijgt zo een duurzaam duwtje in de rug.

Wilt u de Sustatool graag gebruiken om uw onderneming op weg te helpen naar een duurzame ontwikkeling? Registreer u en ga meteen aan de slag. Al geregistreerd? Log in en werk verder aan de Sustatool.

In de kijker

Wilms gaat voor duurzaamheid in al zijn keuzes. Duurzaamheid zit in ons DNA; tal van kleine initiatieven liepen al in onze organisatie. Ook bij grote investeringen is duurzaamheid steeds een beslissingsfactor. Een uitgebreide audit bracht structuur in deze initiatieven. Een mooie basis om ons in de toekomst nog meer ambitieuze duurzaamheidsdoelen op te leggen.

Sedert 2013 trekt Universitas Digital Printing resoluut de kaart van een duurzaam beleid. Als drukkerij en cursusdienst voor onder andere de Universiteit Antwerpen, komt onze onderneming veel in contact met verschillende academici. Niet onlogisch dus dat we binnen die kring op zoek gingen naar advies en begeleiding.