Belgian Awards for Sustainability Reports

De inschrijvingen voor de 'Belgian Awards for Sustainability Reports' (editie 2024) zijn nu open! 

Grote organisaties kunnen zich tot maandag 1 juli inschrijven, andere organisaties en KMO’s hebben de tijd tot 22 juli.

Bent u een CSR-verantwoordelijke, duurzaamheidsmanager of wilt u gewoon de
duurzaamheidsinspanningen van uw organisatie in de kijker zetten? Schrijf uw organisatie dan in voor de Belgian Awards for Sustainability Reports (BAS)!

Met de goedkeuring van de CSRD wordt de publicatie van jaarlijkse niet-financiële verslagen over de zogenaamde ESG-criteria (ecologisch, sociaal en governance) voor veel bedrijven een must. Al meer dan 20 jaar bekroont het Instituut van de Bedrijfsrevisoren Belgische organisaties of organisaties actief in België die een duurzaamheidsverslag publiceren over deze aspecten van hun activiteit.

Dit jaar wordt niet alleen de CSRD van kracht, maar ook een nieuwe huisstijl voor de Awards: de 'Awards for Best Belgian Sustainability Reports' worden de 'Belgian Awards for Sustainability Reports' (BAS).

Bij elke editie beloont de Jury verschillende organisaties in verschillende categorieën. Wie weet is het dit jaar de uwe?

Gebruik uw verslag om ons uw initiatieven en vooruitgang te tonen, uw ambities voor de planeet van morgen, uw ethische en verantwoorde bedrijfsvisie, maar durf ook te vertellen over de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en hoe u daarop reageert.

Deze wedstrijd staat open voor alle duurzaamheidsverslagen, ongeacht of dit uw eerste poging is of dat u al uitgebreide ervaring hebt op dit gebied.Aangezien één van de doelstellingen van de Awards erin bestaat de uitwisseling van goede praktijken te bevorderen, kunnen alle deelnemers aan het einde van de wedstrijd feedback krijgen van de juryleden.

Datum

22 juli 2024

Organised by

IBR - Instituut van de bedrijfsrevisoren

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.