Kan u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor een online versie.
MVO Vlaanderen

Kijk (nog wat meer) omhoog

7 januari 2016

Beste lezer

We zien ze vliegen. Letterlijk. Vorig jaar steeg het aantal ufo-meldingen met bijna 25%.

"Nogal wiedes", zegt het cynische stemmetje in ons meteen. "Nog maar eens een filerecord in 2015. Tijd zat om wat naar boven te kijken."

Maar laat die auto even buiten beschouwing. En schakel ook dat stemmetje uit.

Is het niet fijn? Een moment - kort of wat langer -  om de wolken of de sterren te doorgronden? Mijmerend. Loskomen van de vaak harde, kille realiteit.

Een beetje rust voor uw immer malende brein.

We wensen het u van harte toe in dit nieuwe jaar.

 

PS: Stel - we zeggen stel - dat u een namaak kerstboom kwijt wil. Via de blog van Raymond Vullings kwamen we te weten dat ze 'afstammen' van toiletborstels. Ideetje voor recyclage?

 

 

   

mvo in de zorgsector

'mvo in de zorgsector' is momenteel onze redactionele rode draad. U vindt op de MVO Vlaanderen-website inspiratie die de volgende dagen en weken nog zal aangroeien.

Facility management speelt duidelijk een belangrijke rol. Mieke Pieters van The Global Picture schreef voor ons hierover een column.  Ze bepleit een strategische rol voor facility managers en noemt hen onomwonden duurzaamheidspioniers.

Mieke is ook auteur van "Duurzam Facility Management", uitgegeven bij Politeia. Wij mogen vijf e-books weggeven. Heeft met dat nieuwe jaar te maken moet u maar denken.

Hoe u kans maakt? Stuur ons de goede mvo-voornemens van uw organisatie. Een onschuldige doch kritische hand doet de rest.

Nieuws

 

Agenda

MVO Vlaanderen
is een initiatief van de Vlaamse Overheid.
Uitschrijven op deze nieuwsbrief.