Kan u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor een online versie.
MVO Vlaanderen

Over MVO, Black Friday en de Sint

29 november 2019

Dag lezer

Black Friday en de Sint. In onze contreien ligt er goed een week tussen. Er vallen parallellen te trekken.

Black Friday start online; de Sint schiet niet in actie zonder brief. In het ene geval staat een bestelwagen roet te spuwen voor onze deur. In het andere staat er een paard op ons dak en maakt er iemand kennis met het roet in onze schouw. Wordt de ene keer het woord 'black' op ons netvlies gebrand, dan doen we een week later alsof we het niet kennen. Eind november is de wortel (vermomd als korting) voor de ezel. Begin december is die groente voor het paard. En in beide gevallen zadelen we ons - meer dan we willen toegeven - op met een hoop dingen van twijfelachtig gebruiksnut.

Wat wij denken? Dat het bij MVO Vlaanderen alle dagen Sinterklaas is. Of Black Friday zo je wil. We stellen continu alles ter beschikking om je op weg te helpen met MVO. Gratis. Met 100% korting dus. En bruikbaar. Altijd. Oordeel zelf.

Wil je weten waar je organisatie staat op het vlak van MVO? Onze MVO-scan reikt je de perfecte nulmeting aan. Je kunt zelfs kiezen voor een korte of een lange versie.

Wil je MVO in je organisatie integreren op een strategisch-planmatige manier? We kennen weinig applicaties die dat beter ondersteunen dan de Sustatool. Dit voorjaar gelanceerd en ondertussen al zowat 700 geregistreerde gebruikers. (*)

Tijdens de uitvoering van je MVO-strategie wil je je wel eens bedienen van één of ander instrument. Wij bieden een volledige koffer aan.

Is er opleiding nodig of hoor je het gewoon graag eens van iemand anders? Maak dan gebruik van Koploper Live. Dat is ons opleidingsaanbod dat gaat van workshops type kort-maar-krachtig tot meerdaagse masterclasses.

Mocht je met de vraag zitten: wie bij MVO Vlaanderen het paard is, is vooralsnog een onuitgemaakte zaak...

Tot de volgende keer


(*) MVO Vlaanderen ondersteunt een leertraject 'Sustatool voor de internationale ondernemer'. Flanders Investment & Trade, CIFAL Flanders en Route2030 zijn de organisatoren. Zij zoeken nog bedrijven voor hun pilootgroep. Je ontvangt hierbij gratis gepersonaliseerde begeleiding. Je kunt je kandidaat stellen tot 13 december.

 

Nieuws

 

Agenda

MVO Vlaanderen
is een initiatief van de Vlaamse Overheid.
Uitschrijven op deze nieuwsbrief.