Kan u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor een online versie.
MVO Vlaanderen

Vroege voornemens

10 december 2018

Dag lezer,

Niet dat we ons spiegelen aan de gang van zaken in andere middens, maar ook MVO Vlaanderen kende een beheerswissel.

Dat is traditiegetrouw het moment om nieuwe dingen uit te proberen.

Zo starten we in januari met de rubriek 'Hoe zou het zijn met?'. We grijpen de actualiteit en/of het rijke archief van MVO Vlaanderen aan om ons af te vragen hoe een bedrijf, sector, thema,... evolueerde als het gaat om MVO. Is er vooruitgang? Wat hielp? Wat zit er in de weg? Plannen?

Tip van de sluier 1: de eerste in de reeks zal je niet hebben zien aankomen. Tip van de sluier 2: het zijn niet de SDG's. Die komen immers - overigens volkomen terecht - haast dagelijks wel ergens in beeld. Zoals in deze blogpost van Antwerp Management School.

Andere nieuwigheden?

  • We blazen sinds kort ons YouTube-kanaal leven in. (Het adjectief 'nieuw' vonden we in deze ongepast). Kijk in een eerste fase naar de afspeellijst 'Gedeelde duurzaamheid'.
  • We vullen vanaf januari onze instrumentenkoffer aan met handige checklists.
  • We zullen ook sleutelen aan de manier waarop de website informatie aanbiedt.

Op deze en andere initiatieven komen we terug in volgende nieuwsbrieven. Heb je ondertussen suggesties of bemerkingen, aarzel dan niet ze ons te bezorgen.

Op de keper beschouwd, zijn we er vroeg bij met onze goede voornemens. Maar dat hoort bij onze voorbeeldfunctie, moet je maar denken.

Tot de volgende keer

Nieuws

 

Agenda

MVO Vlaanderen
is een initiatief van de Vlaamse Overheid.
Uitschrijven op deze nieuwsbrief.