Kan u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor een online versie.
MVO Vlaanderen

Terug aan de slag

31 augustus 2018

Loopt je zomervakantie ten einde? Dan heb je zonder twijfel goesting om weer aan de slag te gaan. 

Ben jij een jonge ondernemer en wil je inspiratie opdoen over waardengedreven ondernemen? Lees dan zeker het eerlijke verhaal van Sophie over Happy Kiddo, een bibliotheek voor kinderkledij.

Wil jij ook werk maken van MVO binnen de sector waar je werkt? Doe jezelf een MVO-basisopleiding cadeau en ontdek een masterclass op maat.

Is je honger naar MVO nog niet gestild? Treur niet en bestel vlug ons Koploper-magazine, zolang de voorraad nog strekt.

Verduurzamen werkt! Twijfel je nog? Niet doen, want tot 21 september kan je nog een project indienen om van subsidies van de Vlaamse overheid te genieten voor ondersteuning bij het gebruik van de Sustatool-methodiek.

 
man en vrouw kiezen babykleren

Start met een bibliotheek voor kinderkleding

Bij het uitbaten van een online bibliotheek voor kinderkleding komt heel wat kijken. Sophie Devolder is zeer eerlijk over de opstart van 'Happy Kiddo'.  Ze deelt haar ervaringen met het starten van een eigen zaak, die als reality-check kunnen dienst doen. Zeker over de geslaagde combinatie van online en offline activiteiten bij de uitbouw van deze onderneming kan jij, als starter, heel wat inspiratie opdoen. 

Meer lezen
 
 
koploper cover van magazine

Koploper

Een nieuw magazine over maatschappelijk verantwoord ondernemen: veel leesplezier!

Meer lezen
 
 
mensen schuiven met puzzelstukken op tafel

Subsidieoproep: MVO voor de KMO met de Sustatool

Vlaanderen geeft subsidies aan intermediaire organisaties die hun leden ondersteunen om met de Sustatool te werken. Daarmee krijgen kleinere organisaties een begeleiding op maat om duurzaamheid te implementeren. Deze tool legt ook de link met de Sustainable Development Goals.

Meer lezen
 

Nieuws

 

Agenda

MVO Vlaanderen
is een initiatief van de Vlaamse Overheid.
Uitschrijven op deze nieuwsbrief.