Wie wordt Klimaatambassadeur 2017?

campagnebeeld klimaatambassadeur 2017

Op 16 januari 2018 vindt de uitreiking plaats van de award Klimaatambassadeur 2017. De prijsuitreiking valt samen met de Nieuwjaarsreceptie van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant.

Bedrijven kunnen hun kandidatuur indienen tot 1 oktober 2017. De finalisten worden begin december bekend gemaakt.

De trofee van Klimaatambassadeur gaat naar een bedrijf dat zijn duurzaamheidsinspanningen zichtbaar maakt voor de buitenwereld. Ze moeten een bron van inspiratie zijn voor anderen.

De Klimaatambassadeur wordt uitgenodigd op tal van evenementen om ervaringen uit te wisselen via een community van organisaties en specialisten die klimaatneutraliteit ook hoog op hun agenda zetten. Zo komen ze ook in contact met talloze andere bedrijven. Het kan de start betekenen van nieuwe samenwerkingen.

Hoe deelnemen?

Bedrijven kunnen zich kandidaat stellen via dit registratieformulier dat ze sturen naar mik@voka.be. De deadline is 1 oktober 2017. De finalisten worden begin december bekend gemaakt.

Vragen?

Contacteer Astrid De Man of Kristien Depraetere via mik@voka.be of op het nummer 016 22 26 89.

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
28 juli 2017
Terug naar boven
Terug naar boven