campagnebeeld Business Mobility Award 2020

Transport & Mobility Leuven wint Business Mobility Award

Vorige maandag maakte Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters bekend dat Transport & Mobility Leuven de Business Mobility Award heeft gewonnen in de categorie kleine en middelgrote bedrijven.

Uit de 24 kandidaten werden in drie verschillende categorieën BASF Antwerpen, Fiola vzw uit Gent en Transport & Mobility Leuven geselecteerd als winnaars van de awards.

Transport & Mobility Leuven hanteert een 360° duurzaam mobiliteitsbeleid door en voor zijn werknemers. Het zet alles in om hen een duurzamer, efficiënter en verkeersveiliger alternatief te bieden. Dat zowel voor het woon-werkverkeer als voor werkgerelateerde verplaatsingen.

100.000 pendelkilometers met de fiets

Geen bedrijfswagens of -parking maar maximaal gebruik van het openbaar vervoer, de bedrijfsvouwfiets, Blue-Bikes, deelwagens voor werkopdrachten en uitgebreide mogelijkheden en tools om thuis te werken. "Jaarlijks fietsen de 30 werknemers meer dan 100.000 pendelkilometers bij elkaar.", zo luidt het.

Zopas tekende Transport & Mobility Leuven ook het charter Baanbrekende Werkgever. Daarmee onderschrijft het bedrijf - samen met een 100-tal andere bedrijven, organisaties en overheden in Vlaanderen - principes als minder onderweg zijn, mensgericht plaats -en tijdsonafhankelijk werken en als actieve weggebruiker naar de werkplek pendelen.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
25 november 2020
Terug naar boven
Terug naar boven